Omlete jeb “fritatta” ar fetas sieru. Īpaši patiks gatavot bērniem! 0
1. Cepeškrāsni iestāda uz 180C vai 160C, ja lieto konvekcijas krāsni, gāze uz 4. Saplucina vai sakapā lociņus un ieliek traukā. Pievieno atkausētus zaļos zirnīšus.
2. Uz raupjas rīves sarīvē cukīni, liek klāt citām sastāvdaļām.
3. Sīki sagriež šķiņķi.
4. Sadrupina fetas sieru.
5. Citā traukā iesit olas, sakuļ, lai baltumi un dzeltenumi sajauktos.
6. Pielej olas pārējām sastāvdaļām, samaisa.
7. Ar eļļu ieziež apaļu trauku vai šķīvi (aptuveni 16 cm diametrā), kas piemērots cepšanai cepeškrāsnī. Sagatavoto omletes maisījumu ielej šķīvī, cep 30 minūtes vai kamēr olas gatavas. Pasniedz ar salātiem un kraukšķīgu maizi.