Omlete franču gaumē. Vienkārši un smalki! 0

Sastāvdaļas

4 olas
2 ēdamkarotes auksta ūdens
1 ēdamkarote sviesta
malti melnie pipari
sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Olas viegli sakuļ ar ūdeni, sāli un pipariem.

Olu maisījumu lej pannā, uz kuras sakarsēts sviests.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad omletes maliņas sāk viegli ieliekties, bet vidus vēl ir daļēji šķidrs, paceļ ienu malu, saloka omleti uz pusēm un liek uz sasildīta šķīvja.

Omletei var pievienot smalki sakapātus zaļumus, gabaliņos sagrieztas un apceptas sēnes vai sviestā apceptus vistu aknu gabaliņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.