Foto – Karīna Miezāja

Omlete ar spinātiem un jaunajām nātrītēm 0

Sastāvdaļas – 2 olas, sīpols, ķiploka daiviņa, sauja spinātu un nātru (nātres plaucētas), olīveļļa cepšanai, šķipsniņa sāls, malti melnie pipari, 2 ēdamkarotes piena vai ūdens, redīsi, dilles, lociņi, mikrozaļumi.

Reklāma
Reklāma
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 6
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas sakuļ ar pienu, pievienojot sāli un maltus melnos piparus. Pannā uzkarsē ēdamkaroti eļļas, 2 – 3 min apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno spinātus, nātres un maisot pacep vēl 2 – 3 min. Pārlej olu masu, uzliek vāku, samazina liesmu un cep, līdz omlete paceļas. Pasniedz ar ripiņās sagrieztiem redīsiem un smalcinātiem zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.