Foto – Anda Krauze

Omlete ar mocarellu un tomātiem 0

Sastāvdaļas
• 180 ml piena
• 6 olas
• 120 g ķirštomātu
• 120 g mocarellas siera
• 60 g sīpolu
• 20 g sviesta

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 150 g tomātu
• ēdamkarote sviesta
• 10 g bazilika
• cukurs
• sāls

Pagatavošana.
Sīpolus notīra, sīki sagriež un apcep sviestā. Tomātus noblanšē, novelk miziņu, sagriež un pievieno sīpoliem.
Bļodā iesit olas, pievieno garšvielas, pienu un sakuļ. Ar olu kulteni pārlej sīpolus un tomātus. Masu lej veidnē, uzliek uz pusēm pārgrieztas mocarellas bumbiņas. Cep cepeškrāsnī +180 °C, līdz ola sarecējusi.
Lai pagatavotu mērci, pannā izkausē sviestu, pievieno sīki sagrieztus tomātus, sāli, cukuru, baziliku un sautē, līdz tomāti izjūk. Sablendē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.