Omlete ar garnelēm – jūras velšu cienītājiem 0
Sastāvdaļas – 3 olas, 200 g vārītu un lobītu garneļu, 100 ml piena, sāls un pipari.
Pagatavošana.
Olas bļodiņā sakuļ, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Pielej pienu, samaisa.
Pievieno garneles (ja tās ir lielas, sagriež iepriekš uz pusēm), visu samaisa.
Tālāk rīkojas pēc vēlmēm un iespējām. Omleti var cept uz pannas augu eļļā. Var omleti ieliet karstumizturīgās porciju bļodiņās un likt 180 grādu karstā cepeškrāsnī, cept 25 – 30 minūtes.
Gatavu pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem pēc izvēles (lociņiem utt.). Vēl karstai omletei pa virsu uzber dažas neceptas garneles.
Labu apetīti!