Foto – Anda Krauze

Olu uzkodas svētku galdam. Recepti piedāvā Samanta Tīna 0

Sastāvdaļas – olas, avokado, grieķu jogurts, sāls, pipari, mārrutki, mazsālīts lasis vai šprotes, citronpipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Receptes
Karsējot kļūst par indi?! Šis un 9 citi mīti par medu
Lasīt citas ziņas

• Uzvāra ūdeni un liek vārīties olas – vāra vismaz 10 minūtes, līdz paliek cietas.

• Olas atdzesē aukstā ūdenī – vēlams tekošā.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Olas noloba un pārgriež uz pusēm, tad uzmanīgi izņem dzeltenumu.

• Dzeltenumu samīca kopā ar avokado un grieķu jogurtu, pievieno sāli, piparus un mazliet mārrutkus – pēc izvēles.

• Iegūto masu ar karotīti ieliek olas dzeltenuma vietā.

• Pa virsu liek mazsālīta laša gabaliņu vai šprotīti.

• Lasim pa virsu uzkaisa citronpiparus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.