Foto – Shutterstock

Olu sacepums ar kartupeļiem un dārzeņiem 0

Pagatavošana

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks vārīšanai un sarecēšanai)
Katrā porcijā apm. 326 kcal/1365 kJ
18 g olbaltumvielu, 13 g tauku, 29 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Kokteilis
Latviešu izvairīšanās horoskops jeb kā katra zodiaka zīme izvairās no citiem cilvēkiem 3
Lasīt citas ziņas

1. Kartupeļus nomazgā, ar visu mizu vāra aptuveni 20 minūtes. Nokāš, ļauj atdzist, nomizo un sagriež šķēlēs. Tomātus un cukīni nomazgā, nosusina, nomizo un sagriež šķēlēs.

2. Divās pannās uzkarsē pa divām ēdamkarotēm eļļas, sadala kartupeļus un dārzeņus. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pārlej dārzeņiem pannās. Cep uz lēnas uguns, līdz olas sarec. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.