Foto – Shutterstock

Olu sacepums ar kartupeļiem un dārzeņiem 0

Pagatavošana

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks vārīšanai un sarecēšanai)
Katrā porcijā apm. 326 kcal/1365 kJ
18 g olbaltumvielu, 13 g tauku, 29 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
TV24
Kāpēc tas maksā 1000 eiro? “Šis ir ekskluzīvs pakalpojums, kuru cilvēki grib vairāk, nekā tas ir pieejams!”
Lasīt citas ziņas

1. Kartupeļus nomazgā, ar visu mizu vāra aptuveni 20 minūtes. Nokāš, ļauj atdzist, nomizo un sagriež šķēlēs. Tomātus un cukīni nomazgā, nosusina, nomizo un sagriež šķēlēs.

2. Divās pannās uzkarsē pa divām ēdamkarotēm eļļas, sadala kartupeļus un dārzeņus. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pārlej dārzeņiem pannās. Cep uz lēnas uguns, līdz olas sarec. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.