Olu pusītes ar aso pildījumu. Fotorecepte 0
Sastāvdaļas:
7 olas
1/4 glāzes majonēzes
1 ēdamkarote sagriezta koriandra vai pētersīļu
1 ēdamkarote sasmalcināta asā pipara
1/4 tējkarotes malta timiāna
1/4 tējakarotes čili pulvera
1/4 tējkarotes maltu melno piparu
4 šķipsniņas sāls (vai – pēc garšas)
1 laims
asā pipara gabaliņi rotāšanai
Kā gatavot?
Izvāra olas, atdzesē. Nomizo. Pārgriež uz pusēm. Uzmanīgi atdala dzeltenumu ar nelielu karotīti un ielieciet bļodā.
Kārtīgi saspaidiet dzeltenumus ar dakšiņu. Pievienojiet majonēzi un samaisāt, kamēr masa kļūst vienmērīga.
Pievienojat koriandru, sīpolu, timiānu, sarkano piparu, zaļo papriku, melnos piparus un sāli masai.
Samaisiet.
Iepildiet pagatavoto masu olu baltumu pusītēs, veidojot uzkalniņus.
Rotājiet ar papriku.
Pirms pasniegšanas var apslacīt ar laima sulu.