Foto – http://foto-recepti.ru/

Olu pusītes ar aso pildījumu. Fotorecepte 0

Sastāvdaļas:

7 olas

1/4 glāzes majonēzes

1 ēdamkarote sagriezta koriandra vai pētersīļu

Reklāma
Reklāma

1 ēdamkarote sasmalcināta asā pipara

1/4 tējkarotes malta timiāna

1/4 tējakarotes čili pulvera

1/4 tējkarotes maltu melno piparu

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

4 šķipsniņas sāls (vai – pēc garšas)

1 laims

asā pipara gabaliņi rotāšanai

Kā gatavot?

CITI ŠOBRĪD LASA

Izvāra olas, atdzesē. Nomizo. Pārgriež uz pusēm. Uzmanīgi atdala dzeltenumu ar nelielu karotīti un ielieciet bļodā.

Kārtīgi saspaidiet dzeltenumus ar dakšiņu. Pievienojiet majonēzi un samaisāt, kamēr masa kļūst vienmērīga.

Pievienojat koriandru, sīpolu, timiānu, sarkano piparu, zaļo papriku, melnos piparus un sāli masai.

Samaisiet.

Iepildiet pagatavoto masu olu baltumu pusītēs, veidojot uzkalniņus.

Rotājiet ar papriku.

Pirms pasniegšanas var apslacīt ar laima sulu.

Recepte pēc foto-recepti.ru/
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.