Olu nūdeles ar ar garnelēm Ķīnas gaumē 0
Ņem olu nūdeles, garneles, papriku, cukīni, Ķīnas kāpostu, burkānus, sīpolus, ingveru, sojas mērci, citronpiparus, melnos maltos piparus un sāli.
Garneles ieliek marinādē, ko gatavo no sāls, melnajiem maltajiem pipariem, citronpipariem, sasmalcināta ingvera, sojas mērces un čili saldskābās mērces (sajauc čili un ingvera pulveri, ķiploku, olīveļļu, sojas un sezama eļļu, sezama sēklas un terijaki mērci).
Ķīnas kāpostu, papriku, cukīni un burkānus sagriež strēmelītēs. Vokpannā uzkarsē olīveļļu, strauji apcep 1 daiviņu ķiploka un 3 ripiņas ingvera, tad pievieno sagrieztos dārzeņus, uzkaisa sāli un čili pulveri.
Viegli apceptos dārzeņus pabīda uz vokpannas malām, lai viducī varētu cept garneles. Kad tas izdarīts, visam uzlej sojas un sezama eļļu un apmaisa. Pievieno vārītas olu nūdeles, uzkaisa sezama sēklas un uzslaka terijaki mērci.