Foto – no “Ģimenes krājumiem”

Olīveļļa ar citrusaugļu miziņām 0

Gatavais produkts – 1 l

KĀ GATAVOT?

Apelsīnus un citronu rūpīgi nomazgā, blanšē verdošā ūdenī, nomizo. Miziņas un rozmarīna zariņu ieliek burkā, pārlej ar olīveļļu. Uzglabā tumšā vietā. Pēc četrām nedēļām miziņas izņem, eļļu salej pudelēs. Zariņu var izņemt vai ielikt eļļas pudelē.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.