Foto – no “Ģimenes krājumiem”

Olīveļļa ar citrusaugļu miziņām 0

Gatavais produkts – 1 l

KĀ GATAVOT?

Apelsīnus un citronu rūpīgi nomazgā, blanšē verdošā ūdenī, nomizo. Miziņas un rozmarīna zariņu ieliek burkā, pārlej ar olīveļļu. Uzglabā tumšā vietā. Pēc četrām nedēļām miziņas izņem, eļļu salej pudelēs. Zariņu var izņemt vai ielikt eļļas pudelē.

Reklāma
Reklāma
8 indīgi augļi un dārzeņi, kas var radīt nopietnas veselības problēmas. Starp tiem arī tādi, ko mēs ēdam teju katru dienu
Veselam
Kādus vitamīnus nevajadzētu lietot kopā? Kombinācijas, kas kavē uzsūkšanos un var ietekmēt veselību
Pasažiere šokā: “Tikko jaunajā vilcienā no sava vēdera nocēlu blakti.” “Vivi” skaidro situāciju
Lasīt citas ziņas

Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.