Foto – no “Ģimenes krājumiem”

Olīveļļa ar citrusaugļu miziņām 0

Gatavais produkts – 1 l

KĀ GATAVOT?

Apelsīnus un citronu rūpīgi nomazgā, blanšē verdošā ūdenī, nomizo. Miziņas un rozmarīna zariņu ieliek burkā, pārlej ar olīveļļu. Uzglabā tumšā vietā. Pēc četrām nedēļām miziņas izņem, eļļu salej pudelēs. Zariņu var izņemt vai ielikt eļļas pudelē.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.