Foto – no “Ģimenes krājumiem”

Olīveļļa ar citrusaugļu miziņām 0

Gatavais produkts – 1 l

KĀ GATAVOT?

Apelsīnus un citronu rūpīgi nomazgā, blanšē verdošā ūdenī, nomizo. Miziņas un rozmarīna zariņu ieliek burkā, pārlej ar olīveļļu. Uzglabā tumšā vietā. Pēc četrām nedēļām miziņas izņem, eļļu salej pudelēs. Zariņu var izņemt vai ielikt eļļas pudelē.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.