Foto – family-kitchen-secrets.com

Želejas olas – saldajam! 0

Sastāvdaļas:

3 paciņas augļu-ābolu želejas dažādās krāsās

Reklāma
Reklāma

50 g rozīņu

50 g žāvētas aprikozes

Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?

Formiņām izmanto izpūstas olu čaumalas.

Rūpīgi nomazgā rozīnes un aprikozes, uz salvetes nosusina. Aprikozes sagriež gabaliņos līdzīgā lielumā kā rozīnes.

Ieber nelielā daudzumā formiņās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Želeju gatavo, kā norādīts instrukcijā uz paciņas. Lielākai pārliecībai, lai želejolas tiešām būtu stingras, var pievienot par 255% mazak ūdens nekā norādē uz paciņas.

Izņem olas no ledusskapja, pārliecinās, ka tās pietiekami sastingušas, un tad noloba čaumalas. Ja ola lobās kopā ar čaumalu, vienkārši paturiet viegli saspiestu olu rokā kādu minūti. Tā ieņems vēlamo formu.

Recepte no family-kitchen-secrets.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.