Želejas olas – saldajam! 0
Sastāvdaļas:
3 paciņas augļu-ābolu želejas dažādās krāsās
50 g rozīņu
50 g žāvētas aprikozes
Kā gatavot?
Formiņām izmanto izpūstas olu čaumalas.
Rūpīgi nomazgā rozīnes un aprikozes, uz salvetes nosusina. Aprikozes sagriež gabaliņos līdzīgā lielumā kā rozīnes.
Ieber nelielā daudzumā formiņās.
Želeju gatavo, kā norādīts instrukcijā uz paciņas. Lielākai pārliecībai, lai želejolas tiešām būtu stingras, var pievienot par 255% mazak ūdens nekā norādē uz paciņas.
Izņem olas no ledusskapja, pārliecinās, ka tās pietiekami sastingušas, un tad noloba čaumalas. Ja ola lobās kopā ar čaumalu, vienkārši paturiet viegli saspiestu olu rokā kādu minūti. Tā ieņems vēlamo formu.
Recepte no family-kitchen-secrets.com