Foto – Shutterstock

Okras rullīši ar bekonu 0

Sastāvdaļas
• 12 okras pākstu
• 6 lielas bekona šķēles
• ēdamkarote sojas mērces
• ēdamkarote baltvīna
• tējkarote cukura
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Baltvīnu sajauc ar sojas mērci un cukuru un pārlej bekona šķēlēm. Atstāj marinēties uz 1,5 stundām. Pa to laiku 3 minūtes verdošā ūdenī blanšē okras pākstis, pēc tam atdzesē. Bekona šķēlītes pārgriež gareniski uz pusēm un aptin katrai okras pākstij. Kārto uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru, pārkaisa ar sāli un liek cepeškrāsnī cepties +180 grādos, līdz bekons ir zeltaini brūns (aptuveni 15 minūtes).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.