Foto – Karīna Miezāja

Ogu zupa ar biezpiena krēmu. Lindas Leen iecienītais desertiņš 0

Sastāvdaļas svaigas vai saldētas, atlaidinātas ogas (zemenes, upenes), vājpiena biezpiens (sausāks), nerafinētais cukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji laikā no Lieldienām līdz Jāņiem piedzīvos īpašu veiksmi
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Svaigām vai saldētām un atlaidinātām ogām pievieno nedaudz brūnā cukura, sablendē un lej šķīvī. Biezpienu kārtīgi uzkuļ ar blenderi, pievienojot nedaudz brūnā cukura un vaniļas cukura. Ogu zupas vidiņā veido biezpiena masas tornīti. Rotā ar svaigu piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.