Foto – Aija Geida

Ogu mērce. Gardumiņš! 0

Garda un aromātiska ogu mērce lieliski papildina un atsvaidzina jebkuru saldējumu, biezpiena masu vai siera kūku.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Sasaldētas ogas liek katlā, uzber cukuru un nakti ļauj vēsā vietā atkust. Tad uzmanīgi lej pannā ar aug­stām malām un biezu apakšu un nemaisot vāra piecas minūtes. Noņem putas, pievieno vaniļas cukuru un konjaku, atdzesē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.