Foto – Bonappetit.lv

Ogu ķīselis ar saldējumu 0

Ogas pārlasīt un iebērt katlā. Pievienot cukuru un ar kartupeļu stampu saspaidīt. Pieliet 250g ūdens un vārīt 5 min. Pievienot kanēļa standziņu, krustnagliņas, vaniļas esenci, rīvetu citrona miziņu un svaigi spiestu sulu.
Kartupeļu cieti izšķīdināt 1/3gl ūdens un visu laiku maisot tievā strūkliņā pieliet ķīselim. Vārīt kamēr ķīselis sabiezē. Atdzesēt.
Pasniedz atdzesētu ar saldējumu.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.