Ņujorkas siera kūka 2

Sastāvdaļas: (vienai porcijai) Biskvīta cepumi, sviests, 55 g baltās šokolāde, 95 g svaigā baltā siera, piemēram, Filadelfijas, 235 ml piena, 235 ml saldā krējuma, 75 g cukura, citrons.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Sadrupinātus biskvīta cepumus sajauc ar aptuveni 100 g sviesta, pievieno rīvētu citrona miziņu. No šīs masas tortes formā veido 1 cm biezu pamatni. Balto šokolādi izkausē pienā, karsējot ūdens peldē. Saldo krējumu saputo ar cukuru un rīvētu citrona miziņu, beigās pievieno svaigo sieru un citrona sulu. Balto šokolādi sajauc ar saldā krējuma un svaigā siera masu, klāj virsū pamatnei. Sešas stundas tur ledusskapī. Šo kūku labāk gatavot iepriekšējā dienā pirms pasniegšanas. Pārkaisa ar drupinātiem riekstiem, rotā ar zemenēm. Ēd, malkojot melnu kafiju.

“Botanica cafe” līdzīpašnieka un šefpavāra Heinriha Erharda recepte.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.