Ciemos Amatciemā pie nūdeļu ražotājas Lindas Sīlītes. Linda Sīlīte ir uzņēmuma “EkoMako” dibinātāja un īpašniece. Viņa Amatciemā ierīkojusi nelielu ražotni, kurā tiek gatavotas olu nūdeles.    29/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ciemos Amatciemā pie nūdeļu ražotājas Lindas Sīlītes. Linda Sīlīte ir uzņēmuma “EkoMako” dibinātāja un īpašniece. Viņa Amatciemā ierīkojusi nelielu ražotni, kurā tiek gatavotas olu nūdeles. 29/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Nūdeļu salāti 0

Sasmalcinātiem lapu salātiem pievieno vārītas un atdzesētas nūdeles, uz pusēm sagrieztus ķirštomātiņus, olīvas, fetas siera gabaliņus, bazilika pesto un olīveļļu. Pārkaisa ar sarīvētu cieto sieru un uzber sakapātus grauzdētus valriekstus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skaitļi, sapņi, smaržas… 10 pazīmes, ka jūsu sargeņģelis, iespējams, mēģina ar jums sazināties
Uz Zemes paliks tikai viens kontinents: zinātnieki brīdina par bīstamu nākotnes scenāriju. Kas notiks ar pasauli?
Viļņa gatavojas evakuācijai – visu iedzīvotāju izkļūšanai no galvaspilsētas būtu nepieciešamas divas līdz trīs dienas
Lasīt citas ziņas

! Salātus nevajag maisīt, lai, liekot uz šķīvja, katru sastāvdaļu varētu baudīt atsevišķi.

Recepte LINDAS SĪLĪTES, no uzņēmuma “EkoMako”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.