Sarkanā gaļa 39
Taukaina sarkanā gaļa rada brīvos radikāļus – nestabilas molekulas, kas var izraisīt procesu, kas, savukārt, var izraisīt šūnu bojājumus. Tie var ietekmēt jūsu ādas spēju aizsargāties.
Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Varat apsvērt iespēju ierobežot sarkanās gaļas ēšanas biežumu un izvēlēties liesu gaļu vai mājputnu gaļu bez ādas.