Foto: Unsplash.com

Sarkanā gaļa 39

Taukaina sarkanā gaļa rada brīvos radikāļus – nestabilas molekulas, kas var izraisīt procesu, kas, savukārt, var izraisīt šūnu bojājumus. Tie var ietekmēt jūsu ādas spēju aizsargāties.

Reklāma
Reklāma
TV24
Ziemeļkorejieši frontē vienu lietu mācās patiešām ātri. Bet tā nav kaujas komunikācija
Veselam
Viss, ko kādreiz gribējies uzzināt par vagīnu… Bet kautrējies pavaicāt pat “gūglei”?
6 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu ēst tukšā dūšā. Kādu kaitējumu tie var nodarīt veselībai?
Lasīt citas ziņas

Varat apsvērt iespēju ierobežot sarkanās gaļas ēšanas biežumu un izvēlēties liesu gaļu vai mājputnu gaļu bez ādas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.