Pīles salāti ar apelsīna mērci 0

Sagriežu plānās sloksnītēs pīles cepeša pārpalikumus, selerijas kātu un ābolu daiviņas; pielieku dzērvenes un grauzdētus lazdu riekstus, apslaku ar citrona sulu un samaisu, lai garšas sajaucas.
Mērcei katliņā sabrūninu 2 ēdamkarotes cukura, pieleju glāzi svaigi spiestas apelsīnu sulas, pavāru, lai iztvaikojas liekais ūdens, pielieku tējkaroti sinepju, sāli, piparus un lēni maisot iejaucu masā 2 ēdamkarotes olīveļļas.
Servēju ar svaigām salātu lapām, pārleju ar mērci, dekorēju ar zaļumiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.