Ābolu želeja ar auzu pārslām, šokolādi, putukrējumu un piparkūkām 0

Ieberu ābolu biezsulā dzērvenes un labi daudz žāvētu augļu, uzvāru, tad pievienoju uz pannas ar cukuru sagrauzdētas auzu pārslas, riekstus un saberztu rupjmaizi, kā arī 15 g izšķīdināta želatīna. Lieku masu formiņās un ļauju tai sarecēt.
Virskārtai uzkarsēju 200 ml salda krējuma, izkausēju tajā 100 g šokolādes un 30 g sviesta, pārleju sarecējušo masu ar šo mērci, iekāms tā pagūst sacietēt.
Dekorēju ar dzērveņu ievārījumu, baltās šokolādes skaidiņām un piparkūkām.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.