Svaigo brīnumu groziņi 0
Samīcu 120 g sviesta ar 25 g saberztu lazdu riekstu un 75 g pūdercukura; pievienoju vienu olu un 200 g miltu; masu ietinu pārtikas plēvē un lieku ledusskapī. Kad tā sastingusi, iepildu formiņās un cepu, līdz groziņi kļūst zeltaini brūni.
250 g skābā krējuma samaisu ar 50 g cukura un tējkaroti kanēļa.
Uzkarsēju 250 ml saldā krējuma, kurā iejauktas 2 tējkarotes sarīvētas citrona miziņas un šķipsniņa vanilīna; nokāšu un atdzesēju līdz istabas temperatūrai, tad iemaisu 250 g baltās šokolādes skaidiņu. Formiņās ieberu avenes, pārleju ar šokolādes masu, lieku ledusskapī.
Servējot groziņos ieklāju skābā krējuma masu, virsū lieku avenes sastingušajā šokolādē, dekorēju ar dažādiem svaigiem brīnumiem.