Svaigo brīnumu groziņi 0

Samīcu 120 g sviesta ar 25 g saberztu lazdu riekstu un 75 g pūdercukura; pievienoju vienu olu un 200 g miltu; masu ietinu pārtikas plēvē un lieku ledusskapī. Kad tā sastingusi, iepildu formiņās un cepu, līdz groziņi kļūst zeltaini brūni.
250 g skābā krējuma samaisu ar 50 g cukura un tējkaroti kanēļa.
Uzkarsēju 250 ml saldā krējuma, kurā iejauktas 2 tējkarotes sarīvētas citrona miziņas un šķipsniņa vanilīna; nokāšu un atdzesēju līdz istabas temperatūrai, tad iemaisu 250 g baltās šokolādes skaidiņu. Formiņās ieberu avenes, pārleju ar šokolādes masu, lieku ledusskapī.
Servējot groziņos ieklāju skābā krējuma masu, virsū lieku avenes sastingušajā šokolādē, dekorēju ar dažādiem svaigiem brīnumiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.