Nobalso par gardāko Vijas Beinertes ieteikumu! 0

Ķirbja pesto – garda uzkoda rudens vakaram

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Vijas Beinertes autorlapā “7 labas lietas” publicētās receptes, kas tapušas sadarbībā ar garšu pavēlnieku Ingmāru Ladigu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ņemu 200 g cepeškrāsnī spožpapīrā izcepta un pēc tam rūpīgi nospiesta ķirbja, 30 g sviestā apceptu ķiploka daiviņu, 2 ēdamkarotes ķirbja eļļas, 100 g saulpuķu sēklu, 60 g blanšētu tomātu, 100 g biezpiena, 1 tējkaroti cukura, lieku virtuves procesorā un sakuļu viendabīgā masā.
Plāni sagrieztu rupjmaizi ielieku formiņā un cepeškrāsnī apgrauzdēju. Ļauju tai atdzist, lai saglabātos izliektā forma.
Servēju pesto ar rupjmaizi, pārkaisu ar maltiem pipariem, dekorēju ar rudens veltēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.