Biezpiena un selerijas uzkoda 1

Otrais ēdiens ir fantastiska biezpiena un selerijas uzkoda, kuru mana mamma deva mums ar brāli kā azaidu, kad nācām mājās no skolas. Veselīgi, garšīgi un īpaši piemēroti svaigēdājiem. Tā kā tiek izmantoti selerijas kāti, tad šī uzkoda ir bagātīga ar šķiedrvielām. Receptei izmantojam gan “Lazdonas” biezpienu, gan saldo un skābo krējumu, turklāt vēl sieru ar ķimenēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas
Selerijas kātus, sagrieztus 15 cm garos posmos, pilda ar iepriekšminētajām sastāvdaļām, kas sajauktas ar itāļu vai Provansas garšvielām, sakapātiem lokiem un dillēm. Kad kāti sapildīti, vēl pārkaisa ar zaļumiem.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.