Ar svaigo sieru pildīti kanneloni 1

Pirmais ēdiens ir pildīti makaroni “Canneloni”, kuriem izmantojam balto biezpiena svaigo sieru, brokastu biezpienu un saldo krējumu.
Sieru samaisa ar brokastu biezpienu, baziliku, olu, sakapātiem ķiplokiem, itāļu garšvielām, piecu piparu maisījumu un iepilda nevārītos “Canneloni” makaronos (gari, tūbveidīgi).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

Makaronus ievieto cepeškrāsnī cepamā traukā, kurā ir ieklāta “Selection by Rimi” “Pommodoro” mērce, atšķaidīta ar saldo krējumu.

Makaroniem pa virsu uzlej otru “Selection by Rimi” tomātu mērci (ar cukīni), arī atšķaidītu ar saldo krējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA
Tam pa virsu bagātīgi uzkaisa rupji sarīvētu mocarellas sieru un smalkāk sarīvētu cieto – Parmas tipa sieru. Uzkaisa vēl garšvielas un baziliku. Uzliek foliju un cep krāsnī pusstundu. Pārbauda, vai makaroni ir mīksti. Ja ne, pievieno mazliet ūdens un cep vēl 5 – 10 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.