VIDEO. “Neviens jūs netaisās apmānīt, neviens netaisās jums tur kaut ko mazāk ieliet!” Reizenbergs skaidro, kāpēc bāros liek glāzi pilnu ar ledu 58

Sociālo mediju platformā “TikTok” bārmenis Andris Reizenbergs ir publicējis video, kurā dalās ar padomu, kā pagatavot kvalitatīvu kokteili.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pirmā lieta, ko Reizenbergs uzsver: “Ledus ir jāliek līdz augšai! Kāpēc? Neviens jūs netaisās apmānīt, neviens netaisās jums tur kaut ko mazāk ieliet.”

Bārmenis min, ka viņam par šo atgādināt patīk regulāri, jo strādājot sabiedriskajā ēdināšanā, bāros, nereti nākoties saskarties ar komentāriem un jautājumiem saistībā ar ledus daudzumu glāzē: “Kāpēc tik daudz? Nevajag tik daudz…”

CITI ŠOBRĪD LASA

“Ja ledus būs pie ledus, pilna glāze, tam nav vairs, kur izplesties. Ieliesim mēs kokteili, tas ilgu laiku būs auksts un kvalitatīvs. Ja mēs iemetīsim tur divus, trīs, četrus ledus gabaliņus vai pusglāzi, glāzē ledum ir vieta, kur izplesties. Brālīši un māsiņas izkusīs un izpeldēs okeānā un dzēriens vairs nebūs tik kvalitatīvs,” kokteiļa gatavošanas noslēpumus atklāj Reizenbergs.

“Tāpēc liekat pilnu glāzi ar ledu, liekat kvalitatīvu ledu!”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.