
Frī kartupeļus aizstāj ar krāsnī ceptām kartupeļu daiviņām 0
6. GARDI!
Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 […]
Iecienītajos frī kartupeļos bīstami lielā daudzumā ir nātrija hlorīds, transtaukskābes un kalorijas. Lai apmierinātu savas garšas kārpiņas, izvēlies veselīgāku alternatīvu – mājās krāsnī ceptas kartupeļu daiviņas, kuras pirms gatavošanas pārlej ar nelielu olīveļļas daudzumu un pievieno šķipsniņu sāls.
Reklāma
Reklāma