Neticami gardi citrona cepumiņi. Recepti piedāvā Inta Vilcāne no “Latvijas Avīzes” 0

Inta Vilcāne, AS “Lauku Avīze” bibliotekāre: – Vienvakar sakārojās kāda našķa pie kafijas. Atvēru internetu, kur netrūkst ēdienu recepšu, un atradu citrona cepumu recepti. Man ir pārliecība, ka ar citronu viss sanāk garšīgi, tāpēc uzcepu ģimenei šos cepumus. Tie sanāca lieliski, turklāt nevajag daudz produktu, un arī pagatavošana nav sarežģīta.

Reklāma
Reklāma
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 200 g sviesta,
• pusotras glāzes cukura,
• 2 tējkarotes vaniļas cukura,
• 2 olas, pusotras glāzes miltu,
• puscitrona sulu un miziņu,
• pustējkaroti sāls,
• pustējkaroti cepamā pulvera.

Pagatavošana.
Sviestu vispirms samaisīju ar cukuru un vaniļas cukuru, tad pievienoju olas un atkal kārtīgi samaisīju. Pēc tam pieliku miltus, citrona sulu, sāli, cepamo pulveri un… atkal visu maisīju. Mīklu lēju silikona veidnēs (tad tā neizplūst pa pannu) un cepu cepeškrāsnī 150 ºC aptuveni 15 minūtes (var arī mazliet ilgāk).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.