2. vieta. Zivis 1

Zivis ir ļoti jūtīgas, maigas un prot just līdzi cilvēkiem. Pirmais iespaids par šīs zīmes pārstāvjiem parasti ir ļoti patīkams, tomēr ar viņiem viss nav tik vienkārši, kā šķita pirmajā mirklī.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Zivis ir ļoti sarežģītas būtnes. Šajā ziņā tās ir līdzīgas Skorpioniem: tās slēpj sevī veselu pasauli, kurā uzaicina ne kuru katru; šī pasaule ir sarežģīta, samežgīta un praktiski neaprakstāma.

Atšķirībā no Skorpioniem, kas parasti zina, ko grib, Zivis tā īsti nezina savas vēlmes dzīvē, attiecībās vai kādā konkrētā situācijā. Tās mitinās ūdenī, kas var būt gan ļoti tīrs un skaidrs, gan arī visai duļķains.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katra Zivju zīmes pārstāvja pasaule ir atkarīga no personiskajām īpašībām un priekšstatiem, bet sevi līdz galam izprast viņi vienkārši nespēj. Pārāk sarežģītas personības! Ko tad teikt par citiem cilvēkiem, kuri tās cenšas saprast?

Atrodoties vienā kompānijā ar Zivīm, bieži var dzirdēt šādus izteicienus: “Es šo cilvēku nesaprotu!”, “Viņa/viņas izturēšanās neatbilst nekādai loģikai”, “Viņš/viņa man ir par sarežģītu” un tā tālā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.