Foto – Matīss Markovskis

Neparasts deserts: biešu – siera kūka 0

Pagatavošanas laiks: aptuveni 1 stunda

Sastāvdaļas – 100 g vārītu biešu, 400 g piparkūku (var ņemt piparkūku cepumus), 50 g sviesta, 600 g Filadelfijas siera, 100 g saldā krējuma, 100 g skābā krējuma, 20 g brūnā cukura, 3 olas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Lasīt citas ziņas

Dekorēšanai – 50 g biezpiena, 10 g skābā krējuma, cukurs pēc garšas.

Pagatavošana.

Gatavo kūkas mīklu: piparkūkas sablendē kopā ar sviestu. Atsevišķi sakuļ Filadelfijas sieru kopā ar saldo un skābo krējumu, olām un brūno cukuru. Pievieno sablendētu vārītu bieti un turpina kult piecas minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek veidnē (24 cm diametrs) un cep 165 grādos 45–50 minūtes.

Biezpienu sablendē ar krējumu un cukuru. Ar to rotā gatavo kūku, virsū liek svaigas ogas.

Pasniedzot var pievienot biešu redukcijas mērci, rotāt ar biešu dīgstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.