Foto – Shutterstock

Neparasti! Mannas un riekstu saldēdiens 0

Sastāvdaļas
• 225 g mannas
• 300 ml ūdens
• 550 ml apelsīna sulas
• 200 g cukura
• 200 g sviesta
• 50 g Indijas riekstu
• 50 g rozīņu
• banāns

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Kā atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
“Tas ir vienīgais, kas darbosies.” Īlons Masks atklāj, kas palīdzēs izbeigt karu Ukrainā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej ūdeni un apelsīna sulu, pieber cukuru un, vārot uz vidējas uguns, maisa, līdz cukurs izkusis. Pievieno rozīnes.

Pannā ar biezām malām uz pavisam mazas uguns izkausē sviestu, pieber mannu un, nepārtraukti maisot, karsē 10–15 minūtes, līdz putraimi kļūst viegli, gaisīgi, ar patīkamu riekstu aromātu. Tad uzmanīgi pielej karsto sīrupu (jālej lēnām, lai neapdedzinātos), izslēdz uguni un masu samaisa. Pievieno riekstus, šķēlītēs sagrieztu banānu un vēlreiz samaisa. Vislabāk garšo, kamēr silts.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.