Foto-SAYAM TRIRATTANAPAIBOON/Shutterstock

Neparasta recepte. Zemeņu mērce gaļas ēdieniem 0

Sastāvdaļas
• 450 g zemeņu
• 50 ml ūdens
• 3 ēdamkarotes brūnā cukura
• 2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
• citrons
• tējkarote malta estragona
• pustējkarote asās paprikas pulvera
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• šķipsniņa sāls

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Citronam norīvē miziņu un izspiež sulu. Zemenes sagriež gabaliņos. Ogas saber katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno baltvīna etiķi, citrona sulu un smalki rīvēto miziņu, sāli un garšvielas (izņemot estragonu). Vāra uz lēnas uguns, līdz zemenes izšķīdušas. Masu izberž caur sietu un pievieno maltu estragonu. Samaisa un atdzesē. Pasniedz ar grilētu vai ceptu gaļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.