Trīs kaislīgākās zodiaka zīmes. Savaldzina ar savu klātbūtni vien! 0


Ir cilvēki, kuri vienmēr piesaista pretējā dzimuma uzmanību. It nemaz nav svarīgi, kā viņi šodien ģērbušies vai par ko domā, jebkuros apstākļos šīs zodiaka zīmes vienmēr būs maģiskie savaldzinātāji!

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās
Kokteilis
Personības TESTS. Kāds ir tavs slēptais spēks? Pasaki, ko attēlā pamanīji pirmo, un uzzini! 2
TV24
“Mašīna trāpīja kokos, kurus bija paredzēts nozāģēt, taču vietējie iedzīvotāji iebilda pret to,” skaidro žurnālists 175
Lasīt citas ziņas

Ja nu tu pazīsti kādu, kurš dzimis vienā no šīm zodiaka zīmēm, nesteidzies tomēr viņu apskaust. Pats fakts, ka cilvēks ir bezgala kaislīgs un liels mīlnieks, vēl nenozīmē, ka viņš ir laimīgs.

Taču, racionāli raugoties uz dažādu stihiju zīmju un dažādu zodiaka zīmju savstarpējo mijiedarbību, faktus nenoslēpt – tie ir varoņi mīlnieki, no kuriem visiem kaut ko vislaik vajag…

CITI ŠOBRĪD LASA

Šīs trīs zodiaka zīmes – pašas impulsīvākās, dzirkstošākās – ir neparasti pievilcīgi partneri citiem. Viņu spēks slēpjas iekšējā enerģijā, un galvenais šo zīmju uzdevums – lieki netērēt šo šo enerģiju, bet izmantot šo dabas dāvanu saprātīgi. Tikai tādā gadījumā Strēlnieki, Dvīņi un Skorpioni būs stipri un laimīgi.

Foto: Unsplash

Strēlnieks

Ja nu kādam ir paveicies, tad Strēlnieka partnerim. Pamatā tie ir cilvēki – vienmīļi, taču pats šis fakts neliedz viņiem būt ļoti kaislīgiem attiecībās ar savu otro pusīti.

Strēlniekiem patīk harmonija gultā, viņi nekad nenovērš uzmanību uz traucējošiem sīkumiem un vienmēr ir gatavi uz maksimālo, lai sniegtu baudu mīļotajam cilvēkam.

Kādēļ cilvēkiem ir tieksme tuvāk iepazīties ar Strēlnieku? Viss slēpjas šīs zīmes neizsmeļamā iekšējā enerģijā un pašpārliecinātībā, kas ne tikai nodrošina Strēlniekam panākumus darbā, bet arī pastiprina viņa nobriedušo seksualitāti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.