Neliela viltība, ko darīt, lai buljons būtu gardāks un dzidrāks 13

TV 24 raidījumā “La dolce vita” izskanēja vienkāršs, bet efektīvs skatītājas Dainas no Tīnužu pagasta ieteikums, kā buljonu padarīt gardāku un dzirdāku. Viņa nteica, ka redzot raidījumā, kā tiek gatavots burvīgs buljons, taču viņa labprāt padalījās ar 83 gadu senu padomu, kā buljonu padarīt vēl skaistāku.

Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms? 31
Finansiālā veiksme sitīs augstu vilni! Četrām zodiaka zīmēm nauda šonedēļ plūdīs straumēm
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Lasīt citas ziņas
Lai buljons būtu vēl dzidrāks, sīpolu tajā vajag likt ar visu mizu, tad buljons pie tam vēl iegūs skaistu krāsu.

Raidījumā piedalījās lauksaimnieks, tīršķirnes gaļas liellopu audzētājs Mārtiņš Vāgners. Viņš gatavoja liellopa gaļas buljonu ar sviesta klimpām. Noklausījies skatītājas padomu, viņš piekrita un bija ar mieru izmēģināt šo padomu citu reizi, jo pēc tam procesa gaitā sīpolu tāoat jāņem ārā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.