Neliela viltība, ko darīt, lai buljons būtu gardāks un dzidrāks 13

TV 24 raidījumā “La dolce vita” izskanēja vienkāršs, bet efektīvs skatītājas Dainas no Tīnužu pagasta ieteikums, kā buljonu padarīt gardāku un dzirdāku. Viņa nteica, ka redzot raidījumā, kā tiek gatavots burvīgs buljons, taču viņa labprāt padalījās ar 83 gadu senu padomu, kā buljonu padarīt vēl skaistāku.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas
Lai buljons būtu vēl dzidrāks, sīpolu tajā vajag likt ar visu mizu, tad buljons pie tam vēl iegūs skaistu krāsu.

Raidījumā piedalījās lauksaimnieks, tīršķirnes gaļas liellopu audzētājs Mārtiņš Vāgners. Viņš gatavoja liellopa gaļas buljonu ar sviesta klimpām. Noklausījies skatītājas padomu, viņš piekrita un bija ar mieru izmēģināt šo padomu citu reizi, jo pēc tam procesa gaitā sīpolu tāoat jāņem ārā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.