Nektarīni ar piparmētru un medu
 0

 Sastāvdaļas.  (2 porcijas) 2 nektarīni vai persiki, 2 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote medus, 1 apelsīns, 8 – 10 piparmētras lapiņas.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Kokteilis
“Mans ideāls! Mēs precamies.” Magone izraudzījusies jaunu kavalieri
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausētā sviestā no abām pusēm apcep astoņās daļās sagrieztus nektarīnus vai persikus. Kad augļi kļuvuši nedaudz mīksti (apmēram pēc 3 minūtēm), pievieno medu un no apelsīna svaigi izspiestu sulu. Uzmanīgi maisa, lai rodas viendabīga mērce. Ļauj augļiem uz lēnas uguns neilgi pasautēties. Pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātas piparmētru lapiņas.

 

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.