Foto – Fotolia

Ņem vērā 0

Kafejnīcā vai citā ēstuvē nekautrējies atteikties no ēdiena, kura kvalitāte šķiet aizdomīga.

Zelta padoms

Nereti izvēlas zivs fileju, jo to ērti izmantot. Taču der zināt tirgotāju nerakstītos principus: vispirms jebkuru zivi tirgo veselu, tad seko nākamais posms – to izfilē un pārdod. Vēl pēc tam marinē, cep vai pagatavo kādu kulinārijas izstrādājumu.

Līdzīgi notiek ar gaļu – vispirms pārdod svaigu gabalu, tad gatavo šašliku, vēlāk sacep vai iemāna kādos salātos…

Protams, daudz biežāk tā dara lielveikalos, kur neliels apgrozījums, preci grūtāk iztirgot.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.