Foto – Fotolia

Ņem vērā 0

Kafejnīcā vai citā ēstuvē nekautrējies atteikties no ēdiena, kura kvalitāte šķiet aizdomīga.

Reklāma
Reklāma

Zelta padoms

DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Nereti izvēlas zivs fileju, jo to ērti izmantot. Taču der zināt tirgotāju nerakstītos principus: vispirms jebkuru zivi tirgo veselu, tad seko nākamais posms – to izfilē un pārdod. Vēl pēc tam marinē, cep vai pagatavo kādu kulinārijas izstrādājumu.

Līdzīgi notiek ar gaļu – vispirms pārdod svaigu gabalu, tad gatavo šašliku, vēlāk sacep vai iemāna kādos salātos…

CITI ŠOBRĪD LASA

Protams, daudz biežāk tā dara lielveikalos, kur neliels apgrozījums, preci grūtāk iztirgot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.