Foto-Matīss Markovskis

Kabaču sacepums franču gaumē 0

• 400 g nelielu kabaču

• 400 g tomātu

• 3 ēdamkarotes olīveļļas

• 1 ķiploka daiviņa

• 180 g krējuma

• 50 g rīvēta siera

• 2 olas

• sāls, pipari

Pagatavošana:

Kabačus sagriež ap 2 cm biezās šķēlēs, tomātus – sešās daļās (mazos tomātiņus uz pusēm). Sacepuma veidni ieziež ar nelielu daudzumu olīveļļas un ķiploka daiviņu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Pannā sakarsē atlikušo olīveļļu, pievieno kabačus un viegli apcep. Liek veidnē, pievieno tomātus, pārkaisa sāli un piparus (var arī citas garšvielas) un apmaisa.

Rīvēto sieru sakuļ ar olām un krējumu. Pārlej dārzeņiem. Veidni liek cepeškrāsnī un 200 °C cep 20–30 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.