Foto: Aija Geida

Nātru pesto ar sieru un ķiplociņu 0

Sastāvdaļas
• 1,5 saujas jauno nātru
• ½ saujas pētersīļu lapu
• Sauja spinātu vai rukolas
• 50 g Indijas riekstu
• 60 g parmezāna siera
• 80 ml olīveļļas
• 2,5 ēdamkarotes citrona sulas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Ķiploka daiviņa
• Ēdamkarote tumšā cukura sīrupa
• ¾ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Jaunās nātres, pētersīļu lapiņas un spinātus (vai rukolu) noskalo un nosusina virtuves papīra dvielī. Pēc tam zaļumus sakapā. Ķiploku notīra un izspiež caur spiedi vai smalki sakapā. Sieru rupji sarīvē. Visas sastāvdaļas liek blendera traukā un rūpīgi sasmalcina viendabīgā masā. Labi garšo kopā ar spageti, ceptu sviesta–riekstu ķirbi, sutinātiem dārzeņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.