Foto – Timurs Subhankulovs

“Namatēva prieks” – branga maltīte 0

Atcīpslotu liellopa fileju sagriež vidēji biezās šķēlēs, izklapē ar gaļas āmuriņu. Katru gaļas šķēli apviļā marinādē un atstāj tajā uz divām stundām. Marinādi gatavo, sajaucot sojas mērci, medu, raudeni un sakapātu ķiploku (sāli nevajag). Pēc tam fileju no abām pusēm cep brūnu grilpannā. Kartupeļus ar visu mizu vispirms 10 min pavāra ūdenī, pēc tam vēl 10 līdz 15 min apcep sakarsētā cepeškrāsnī. Salāti šoreiz gatavoti no svaigiem tomātiem, gurķiem, paprikas, kāposta un redīsiem, tos pārlejot ar citronu mērci.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Smeceres kroga šefpavārs GATIS TROPS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.