Foto – Timurs Subhankulovs

“Namatēva prieks” – branga maltīte 0

Atcīpslotu liellopa fileju sagriež vidēji biezās šķēlēs, izklapē ar gaļas āmuriņu. Katru gaļas šķēli apviļā marinādē un atstāj tajā uz divām stundām. Marinādi gatavo, sajaucot sojas mērci, medu, raudeni un sakapātu ķiploku (sāli nevajag). Pēc tam fileju no abām pusēm cep brūnu grilpannā. Kartupeļus ar visu mizu vispirms 10 min pavāra ūdenī, pēc tam vēl 10 līdz 15 min apcep sakarsētā cepeškrāsnī. Salāti šoreiz gatavoti no svaigiem tomātiem, gurķiem, paprikas, kāposta un redīsiem, tos pārlejot ar citronu mērci.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Smeceres kroga šefpavārs GATIS TROPS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.