Foto: Pixabay

Mutē kūstoši šokolādes kēksiņi 0

Šokolādes kēksiņi vienkārši neprasa komentārus – tie garšo neatkārtojami gardi. Ķeramies pie darba!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kēksiņiem

Šokolāde 80 g

Milti 175 g

Cukurs 180 g

Kakao 30 g

Soda ½ tējk.

Olas 2 gab.

Eļļa 100 ml

Saldais krējums 120 ml

Krēmam

Šokolāde 100 g

Sviests 150 g

Pūdercukurs 50 g

Pagatavošana

Kēksiņi

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Šokolādi sakapā un ber bļodā. Ber klāt miltus, cukuru, kakao un sodu, visu sajauc.

Citā bļodā sajauc olas, eļļu un saldo krējumu.

Samaisa abu bļodu saturu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu pilda kēksiņu formā, cep krāsnī 180 grādos 25 minūtes.

Krēms

Ūdens peldē izkausē šokolādi.

Atsevišķā bļodā uzputos sviestu, kam pakāpeniski pievieno pūdercukuru un noslēgumā padzesētu izkausēto šokolādi. Visu samaisa.

Atdzisušus kēksiņus dekorē ar krēmu. Lai garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.