Mutē kūstoši šokolādes kēksiņi 0
Šokolādes kēksiņi vienkārši neprasa komentārus – tie garšo neatkārtojami gardi. Ķeramies pie darba!
Sastāvdaļas
Kēksiņiem
Šokolāde 80 g
Milti 175 g
Cukurs 180 g
Kakao 30 g
Soda ½ tējk.
Olas 2 gab.
Eļļa 100 ml
Saldais krējums 120 ml
Krēmam
Šokolāde 100 g
Sviests 150 g
Pūdercukurs 50 g
Pagatavošana
Kēksiņi
Šokolādi sakapā un ber bļodā. Ber klāt miltus, cukuru, kakao un sodu, visu sajauc.
Citā bļodā sajauc olas, eļļu un saldo krējumu.
Samaisa abu bļodu saturu.
Masu pilda kēksiņu formā, cep krāsnī 180 grādos 25 minūtes.
Krēms
Ūdens peldē izkausē šokolādi.
Atsevišķā bļodā uzputos sviestu, kam pakāpeniski pievieno pūdercukuru un noslēgumā padzesētu izkausēto šokolādi. Visu samaisa.
Atdzisušus kēksiņus dekorē ar krēmu. Lai garšo!