Mūsējie var! LĀČI iegūst augstāko novērtējumu pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award” saņemot PLATĪNA medaļu 12
Pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award”, kas pagājušonedēļ norisinājās starptautiskās izstādes “Riga Food 2024” laikā, maizes ceptuve LĀČI saņēma augstāko novērtējumu: BAGĀTĪGAJAI sēklu maizei tika piešķirta PLATĪNA medaļa.
Bagātīgā sēklu maize ir radīta mūsdienu patērētājam. Tā ir papildināta ar 38% sēklām un graudiem, kā arī satur daudz šķiedrvielas, kas ir tik ļoti nepieciešamas augošam organismam. Bagātīgajā sēklu maizē nav pievienoti konservanti, E-vielas, padarot to par veselīgu un vērtīgu maizi!
Normunds Skauģis, “Lāču” ceptuves saimnieks: “Man ir patiess gandarījums, ka ieguldītais darbs sniedz rezultātu, un mūsu “BAGĀTĪGĀ sēklu maize” ir novērtēta ar visaugstāko novērtējumu – PLATĪNA medaļu. Priecājos, ka mūsu maizīti novērtē gan pircēji, gan speciālisti – konkursa žūrija, kuriem ir augstas prasības pret maizes kvalitāti, uzturvērtību un garšu. BAGĀTĪGĀ sēklu maize ir īstens spēka un enerģijas avots. Mūsdienu sabiedrība ir pieradusi pie milzīgas produktu izvēles, dažādām garšām un garšu daudzveidības, tādēļ, mums, maizniekiem, ir gan daudz darba, lai izstrādātu jaunas maizes gan ar lielisku garšu, gan šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām, kas cilvēkam ikdienā ir tik nepieciešami.”
Jau otro reizi Baltijā notika prestižais pārtikas kvalitātes konkurss “The Baltic Taste Award”, kur Latvijas, Lietuvas un Igaunijas valstu uzņēmumi saviem produktiem varēja iegūt objektīvu vērtējumu un veicināt to atpazīstamību, savukārt patērētāji – uzzināt, kuri no tiem ir labākie un gardākie. Salīdzinot ar citiem Eiropā rīkotajiem konkursiem, pārtikas kvalitātes konkursā bija tikai profesionāla starptautiska un pasaulē atzīta žūrija.
Konkursa mērķis ir noskaidrot Baltijas valstu kvalitatīvākos pārtikas produktus, izcelt labākos starptautiskā mērogā, uzlabot saikni starp ēdināšanas uzņēmumu profesionāļiem un produktu ražotājiem, veicināt ražotāju un viņu produktu publicitāti un noietu, kā arī paaugstināt ražoto produktu kvalitāti.