FOTO: edamskaisti

Moderns, kraukšķīgs un pasakaini gards! Tiramisu Dubaijas šokolādes noskaņā 3

Dubaijas šokolāde ir viens no pēdējā laika modes ēdieniem, kas plaši izplatījies teju visā pasaulē. Taču varbūt vērts nobaudīt ne tikai pašu šokolādi, bet arī tiramisu ar šīs šokolādes noskaņojumu?

Reklāma
Reklāma
Nozīmīgs pavērsiens! Ukraina piekrīt tūlītējam 30 dienu pamieram. “Es ceru, ka Krievija tam piekritīs,” komentē Tramps 104
Kokteilis
Jaunavām sakārtotu vidi sniegs Cēsis, Svariem jāmērķē uz Siguldu, bet Dvīņiem – uz Liepāju! Mākslīgais intelekts nosauc, kur Latvijā vajadzētu dzīvot katrai horoskopa zīmei
Pilna mēroga šausmas: brīdina, ka Putins var uzbrukt Baltijas valstīm, atkārtojot tur Mariupoles scenāriju
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvājam sadarbībā ar @edamskaisti.

Kataifi mīklu var izmantot gatavo vai pagatavot paši:
1. 190ml ūdens istabas temperatūrā;
2. 90g miltu;
3. 50g kukurūzas cietes;
4. 15g eļļas.
+ 2 ēdamkarotes pistāciju krēma (pirkts Nutego).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana:
1. Visas sastāvdaļas sajauc un noliek maliņā uz 10-15 min, lai ciete uzsūc mitrumu. Tad mīklu izkāš caur sietiņu konditorejas tūtā.
2. Pannu uzkarsē un caur ļoti mazu caurumiņu veido uz pannas spirāli, pacep no abām pusēm un atkārto procesu, līdz visa mīkla sagatavota.
3. Kad mīkla gatava, to sasmalcina smalkos gabaliņos un apcep ar sviestu (aptuveni ēdamkarote) uz pannas zeltainu.
4. Kad viss gatavs, sajauc ar pistāciju krēmu.

Tiramisu

1. Paciņa cepumu “dāmu pirkstiņi”;
2. 400g krēmsiera;
3. 100ml saldā krējuma;
4. 100ml piena;
5. 2-3 ēdamkarotes pūdercukura;
6. Šķipsniņa vaniļas.
7. Kakao dekorēšanai.

Krēmam krēmsieru sajauc ar saldo krējumu, pūdercukuru, vaniļu un saputo līdz stingrām krēmam.
Veido desertu – 1/2 pienā izmērcētu cepumu, pistāciju kataifi kārta, 1/2 krēms, cepumu kārta, krēms. Augšpusi pārkaisa ar kakao.
#kūka #receptes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.