FOTO: edamskaisti

Moderns, kraukšķīgs un pasakaini gards! Tiramisu Dubaijas šokolādes noskaņā 0

Dubaijas šokolāde ir viens no pēdējā laika modes ēdieniem, kas plaši izplatījies teju visā pasaulē. Taču varbūt vērts nobaudīt ne tikai pašu šokolādi, bet arī tiramisu ar šīs šokolādes noskaņojumu?

Reklāma
Reklāma
Receptes
Tu tos ēdi zaļus/svaigus? Tā vairāk nedari! 5 dārzeņi, kuri pirms ēšanas jānovāra
TESTS. Šis tiek dēvēts par pasaulē vieglāko testu, bet tikai retais var atbildēt ar 100% precizitāti
“Uz interviju pat neuzaicināja…” Pieredzējis, 45 gadus vecs vīrietis netiek pieņemts darbā, jo ir par vecu
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvājam sadarbībā ar @edamskaisti.

Kataifi mīklu var izmantot gatavo vai pagatavot paši:
1. 190ml ūdens istabas temperatūrā;
2. 90g miltu;
3. 50g kukurūzas cietes;
4. 15g eļļas.
+ 2 ēdamkarotes pistāciju krēma (pirkts Nutego).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana:
1. Visas sastāvdaļas sajauc un noliek maliņā uz 10-15 min, lai ciete uzsūc mitrumu. Tad mīklu izkāš caur sietiņu konditorejas tūtā.
2. Pannu uzkarsē un caur ļoti mazu caurumiņu veido uz pannas spirāli, pacep no abām pusēm un atkārto procesu, līdz visa mīkla sagatavota.
3. Kad mīkla gatava, to sasmalcina smalkos gabaliņos un apcep ar sviestu (aptuveni ēdamkarote) uz pannas zeltainu.
4. Kad viss gatavs, sajauc ar pistāciju krēmu.

Tiramisu

1. Paciņa cepumu “dāmu pirkstiņi”;
2. 400g krēmsiera;
3. 100ml saldā krējuma;
4. 100ml piena;
5. 2-3 ēdamkarotes pūdercukura;
6. Šķipsniņa vaniļas.
7. Kakao dekorēšanai.

Krēmam krēmsieru sajauc ar saldo krējumu, pūdercukuru, vaniļu un saputo līdz stingrām krēmam.
Veido desertu – 1/2 pienā izmērcētu cepumu, pistāciju kataifi kārta, 1/2 krēms, cepumu kārta, krēms. Augšpusi pārkaisa ar kakao.
#kūka #receptes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.