Mocarellas stienīši ar garšaugu garoziņu (+ vēl 20 receptes ar šo sieru!) 0
Gatavošanas laiks: apm. 20 minūtes
Katrā gabaliņā apm. 187 kcal/785 kJ, 7 g olbaltumvielu, 10 g tauku.
1. Bļodā sakuļ olas ar 50 ml ūdens. Citā bļodā sajauc rīvmaizi, garšaugus un ķiploku sāli, trešajā – miltus ar cieti.
2. Mocarellu notecina, nosusina, sagriež palielos stienīšos. Lielā katlā vai friterī sakarsē eļļu līdz 170 °C.
3. Siera stienīšus iemērc vispirms olu maisījumā, tad rīvmaizē un visbeidzot – miltos. Karstajā eļļā vāra aptuveni 30 sekundes līdz zeltainai garoziņai, liek notecēt uz virtuves dvieļa.