Sālītais ananasu saldējums spāņu gaumē 0

Sastāvdaļas:
Ananass – ½ gab.
Himalaju rozā sāls – 2 tējk.
Vaniļas saldējums – 1 l

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
1. Notīri saldējumu un sagriez mazos gabaliņos (izvēlies pēc iespējas gatavāku ananasu, lai tas būtu mīksts un sulīgs);
2. Ananasa gabaliņus apkaisi ar Himalaju rozā sāli un liec saldētavā, līdz tie ir sasaluši;
3. Atlaidini saldējumu, līdz tas iegūst krēmīgu konsistenci;
4. Sasalušos, sālītos ananasa gabaliņus liec blendera krūzē un pievieno saldējumu;
5. Visu sakul viendabīgā masā;
6. Gatavo saldējumu pildi traukā un liec atpakaļ saldētavā, lai tas sastingst;
7. Pasniedzot rotā ar svaigiem augļiem un ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.