Minisalātiņi no paipalu olām un ķirštomātiem 0

Sastāvdaļas – 15 paipalu olas, 15 ķiršu tomātiņi, mocarellas mini siers, olīvas, salātlapiņas, 30 g ciedru riekstu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Mērcītei – olīveļļa, 1 ēdamkarote sinepju, sāls, citrona sula.

Pagatavošana.

Uz šķīvja liek salātlapiņas.

Vārītas paipalu oliņas pārgriež uz pusēm, izkārto uz salātlapām. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un liek uz olām. Uz tomātiem liek virsū mocarellas siera gabaliņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo mērcīti. Olīveļļai pievieno sinepes, sāli un citrona sulu. Samaisa un pārlej salātiem.

Pārkaisa ar ciedru riekstiem un uzber olīvas. Rotā ar zaļumiem pēc savas gaumes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.