Minisalātiņi no paipalu olām un ķirštomātiem 0
Sastāvdaļas – 15 paipalu olas, 15 ķiršu tomātiņi, mocarellas mini siers, olīvas, salātlapiņas, 30 g ciedru riekstu.
Mērcītei – olīveļļa, 1 ēdamkarote sinepju, sāls, citrona sula.
Pagatavošana.
Uz šķīvja liek salātlapiņas.
Vārītas paipalu oliņas pārgriež uz pusēm, izkārto uz salātlapām. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un liek uz olām. Uz tomātiem liek virsū mocarellas siera gabaliņus.
Gatavo mērcīti. Olīveļļai pievieno sinepes, sāli un citrona sulu. Samaisa un pārlej salātiem.
Pārkaisa ar ciedru riekstiem un uzber olīvas. Rotā ar zaļumiem pēc savas gaumes.
Labu apetīti!