Mini omletītes ar šķiņķi 0

Sastāvdaļas – 2 olas, sīpols, ēdamkarote olīveļļas, šķiņķa gabaliņš, 2 ēdamkarotes sarīvēta cieta siera, dilles, melnie pipari un sāls pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Olas sakuļ. Sīpolu smalki sagriež un apcep olīveļļā zeltaini caurspīdīgus. Nedaudz atdzesē. Šķiņķi sagriež nelielos kubiciņos. Dilles sasmalcina.

Sakultajām olām pievieno šķiņķi, sieru, dilles, sīpolus. Samaisa un pievieno piparus un sāli pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu liek silikona kēksiņu formās. Cep 180 grādu karstumā apmēram 20 minūtes. Pēc tam viegli atdzesē un izņem no formiņām.

Gardi būs gan auksti, gan karsti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.