Foto – Bonapettit.lv

Minestrone – bagātīga zupa, kura jānogaršo ikvienam! 0

Pagatavošana

Selerijas, burkānus un šķiņķi sagriezt mazos kubiņos. Sīpolu smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkrsēt eļļu un apcept šķiņķi kraukšķīgu. Pievienot sīpolus un cept līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot selerijas un burkānus un sautēt vēl apm. 5 min visu kopā. Pievienot buljonu, sāli un piparus un vārīt 15 min. Tad pievienot sasmalcinātus tomātus un uzkarsēt.

Reklāma
Reklāma
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Ar siera šķēlētāju vai dārzeņu mizojamo nazi saēvelē sieru. Zupu salej porcijas šķīvjos un pasniedz pārkaisot ar sieru. Dekorē ar bazilika lapiņām.

Recepti piedāvā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.