Foto – Aija Geida

Mīkstais hurmu sorbets 0

(6 porcijas)

Izspiež apelsīna sulu, pievieno cukuru un katliņā pavāra piecas minūtes, līdz veidojas sīrupaina masa. Pievieno kanēli. Hurmas nomazgā un nomizo, sablendē viendabīgā masā un sajauc ar sīrupu. Ielej saldējuma trauciņā un saldētavā patur aptuveni četras stundas, laiku pa laikam apmaisot (var likt uz stundu saldējuma pagatavošanas mašīnā).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pasniedz deserta trauciņos kopā ar vaniļas saldējuma bumbu vai saputotu putukrējumu. Deserts ir mazliet mīkstāks nekā saldējums, nedaudz līdzīgs sorbetam, aromātisks un gards.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.