Publicitātes foto

Miestiņš – kvasa recepte mazajiem līgotājiem un šoferīšiem 0

Speciāli mazajiem līgotājiem, kā arī šoferīšiem „Latvijas pavārs 2014” Kristīne Strode ir sagatavojusi miestiņa recepti.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

“Tiem, kam rūgtenais dzēriens – alus pie sirds neiet, piedāvāju izmēģināt miestiņa recepti. Kvass ir garda alternatīva, turklāt piemērota arī bērniem un šoferīšiem. Tas lieliski veldzē slāpes un ir labs papildinājums pie dažādiem ēdieniem,” stāsta restorāna „Trīs naži” talantīgā pavāre Kristīne Strode, kura izstādē „Riga Food 2014” spraigā cīņā ieguva titulu „Latvijas pavārs 2014” .

Pagatavošana: apgrauzdē rudzu maizi, pieliek saberztus garšaugus, pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj, lai ievelkas. Kad atdzisis, tad nokāš. Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa un atstāj siltumā. Kad parādās putas, kvass ir gatavs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.