“Mēs ēdam par daudz.” Ārsts par to, ka ēšana ir kļuvusi par industriju 32
“Mēs ēdam par daudz,” atzina urologs, neauglības ārstēšanas speciālists Andris Ābele, viesojoties TV24 raidījumā “La Dolce Vita. Gatavo gudri”, kurā viņš gatavoja tomātu zupu ar baziliku un cieto sieru un krāsnī ceptu laša steiku.
Ābele norāda, ka ēšana ir kļuvusi par industriju, jo uz katra stūra kaut kas tiek piedāvāts. Piemēram, degvielas uzpildes stacijās.
“Mēs visu laiku ēdam, lai gan to nevajadzētu darīt,” ārsts saka, atgādinot, ka mūsdienās pārsvarā ir darbs notiek pie datoriem, tāpēc mums nevajag uzņemt tik daudz kalorijas, kā pirms 100 gadiem.
Visu raidījumu skaties šeit: