Foto – Marian Weyo/Shutterstock

Mērcīte grieķu stilā – ideāli derēs salātiem, grilējumiem, čipsiem 0

Žurnāla “Praktiskais Latvietis” lasītāja Kristīne no Mārupes raksta: “Mājās gatavotās mērcītes uz jogurta bāzes ir tūkstošveides – tās labi garšo gan pievienotas salātiem, gan grilējumiem un ir lieliskas, lai tajās pamērcētu čipsus, dārzeņus vai augļus.” Viņas padoms – visām mērcītēm pēc pagatavošanas vismaz 30 minūtes jāievelkas.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
* 200 g jogurta bez piedevām
* 1 svaigais gurķis
* pustējkarote mārrutku
* pustējkarote aso sinepju
* 3 ķiploka daiviņas
* sauja zaļumu – piparmētra, pētersīļi, dilles
* sāls

Gurķi sīki sagriež, ķiplokus saspiež, zaļumus sakapā, pievieno sinepes, mārrutkus un sāli. Visu iemaisa jogurtā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.